Google
 

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Πράσινος o Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Η μεγάλη μεταγραφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι πλέον γεγονός! Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το πρωί την απόκτηση του Λιθουανού σούπερ σταρ, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη το απόγευμα.

Ο Γιασικεβίτσιους, που ήταν ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος και του Ολυμπιακού, θα κάνει το ντεμπούτο του στο τουρνουά της ΑΕΛ που είναι προγραμματισμένο για τις 3-7 Οκτωβρίου με την συμμετοχή της ΑΕΛ, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Το συνολικό κόστος της μεταγραφής του "Σάρας" θα φτάσει τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και της εφορίας.

"Ο αθλητής ανήκει στον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη το απόγευμα στις 6 θα έρθει στο αεροδρόμιο για να ενσωματωθεί στην ομάδα. Είναι μεταγραφή ισάξια του Ντομινίκ Ουίλκινς. Παίρνουμε πάντα ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά χωρίς να μας νοιάζει το κόστος για να κάνουμε χαρούμενο τον προπονητή, τη διοίκηση και τον κόσμο", τόνισε ο πρόεδρος του τριφυλλιού.

Το συνολικό κόστος της μεταγραφής του "Σάρας" θα φτάσει τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και της εφορίας. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε, καθώς το σήριαλ αποδέσμευσής του από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έλαβε τέλος με την αμοιβαία συμφωνία στο ποσό του buy out που υπολογίζεται περίπου στα 2 εκατ. δολάρια. Οι Γουόριορς ήθελαν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο των 4 εκατ. δολαρίων για την επόμενη αγωνιστική σεζόν με τον Λιθουανό διεθνή και μετά από μήνες επαφών, οι δρόμοι τους χώρισαν επισήμως και οριστικά.

Η μεταγραφή του "Σάρας" στο τριφύλλι είναι η ακριβότερη στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Λιθουανός σταρ, ο οποίος έχει κατακτήσει τρεις διαδοχικές φορές την Ευρωλίγκα (2003 Μπαρτσελόνα, 2004 Μακάμπι, 2005 Μακάμπι), πέρασε το καλοκαίρι του 2005 στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πλέον επιστρέφει για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην διατήρηση των κεκτημένων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger
 

Web Page Counter