Google
 

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

Δεν είχαμε την δύναμη να τους κοντράρουμε


O Kίμι Ράικονεν έσωσε την παρτίδα για την Ferrari, μετά την εγκατάλειψη του Φελίπε Μάσα λόγω μηχανικού προβλήματος.

Η τρίτη θέση δεν είναι και ότι καλύτερο περίμεναν οι άνθρωποι της Scuderia, σε μια πίστα μάλιστα όπου οι "κόκκινοι" έχουν ζήσει στο παρελθόν μαγικές στιγμές.

Ο Φινλανδός ήταν σε στρατηγική ενός ανεφοδιασμού και παρά το γεγονός ότι πέρασε τον Χάμιλτον μετά τον δεύτερο ανεφοδιασμό του Άγγλου, δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο "iceman" εστιάστηκε στην έλλειψη ταχύτητας, αλλά και στους πόνους που ένιωθε στο λαιμό του μετά το ατύχημα που είχε το Σάββατο (08/09) στις ελεύθερες δοκιμές.

«Το μονοθέσιο δεν ήταν τόσο κακό. Το πρώτο κομμάτι του αγώνα ήταν ok. Είχαμε περισσότερα καύσιμα από τις McLaren και γνωρίζαμε ότι θα έκαναν διαφορά. Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα ήταν να κρατήσω ψηλά το κεφάλι μου κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος. Ο λαιμός μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση μετά το ατύχημα που είχα και αυτό σίγουρα δε βοήθησε καθόλου. Σίγουρα το πρόβλημα αυτό επηρέασε την απόδοσή μου, αλλά η ουσία είναι ότι δεν είχαμε την ταχύτητα που έπρεπε για να κοντράρουμε τις McLaren. Προσπάθησα να κρατήσω τον Χάμιλτον πίσω μου, αλλά με είχε πλησιάσει αρκετά και δεν τα κατάφερα. Η Μόντσα μοιάζει αρκετά με το Μόντρεαλ. Γνωρίζαμε εξ' αρχής ότι θα είναι πολύ δυνατοί. Το είδαμε άλλωστε και στις πρόσφατες δοκιμές που έγιναν στη Μόντσα όπου δείξαμε ότι δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger
 

Web Page Counter