Google
 

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Αποκλείστηκε ο Ναδάλ!

Μείον ένας αντίπαλος για τον Ρότζερ Φέντερερ, καθώς το ισπανικό ντέρμπι μεταξύ Ραφαέλ Ναφάλ και Νταβίντ Φερέρ κατέληξε στο αουτσάιντερ!


Ο Φερέρ επικράτησε του συμπατριώτη του, νούμερο δύο στον κόσμο με 3-1, σε τρεις ώρες και 28 λεπτά, και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση, όπου θα συναντήσει έναν αντίπαλο "στα μέτρα του", τον Αργεντινό Χουάν Ιγκνάσιο Τσέλα.


Και ο Κάρλος Μόγια τα κατάφερε όμως, και πέρασε στην φάση των οκτώ επικρατώντας του Λετονού Ερνεστς Γκούλμπις. Ο Ισπανός, νούμερο 17 στο ταμπλό της διοργάνωσης, θα παίξει τώρα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον νικητή της αναμέτρησης να διασταυρώνεται στον ημιτελικό με όποιον επικρατήσει από το παραπάνω ζευγάρι.


Παράλληλα, το απόγευμα της Τετάρτης ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει το αμερικανικό φαβορί για τον τίτλο, Αντι Ρόντικ, σε έναν αγώνα ο νικητής του οποίου θα παίξει με τον νικητή του Νταβιντένκο-Χάας.


Ευτυχώς χάσαμε

Καλύτερα ξεκίνησε η Ρωσία στο παιχνίδι όπου βρίσκεται πάντα στη θέση του οδηγού

1ο δεκάλεπτο: Η Ρωσία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι εκμεταλλευόμενη τα συνεχόμενα λάθη της Εθνικής μας ομάδας αλλά και την αστοχία. Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη δεν μπορούσαν με τίποτα να βρει ρυθμό κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο με αποτέλεσμα να δώσουν την ευκαιρία στους Ρώσους να πάρουν έναν αέρα πέντε με έξι πόντους στο παιχνίδι. Η ελληνιοκή ομάδα ήταν φανερά εκτός ρυθμού μη μπορώντας με τίποτα να ακολουθήσουν το ρυθμό των Ρώσων. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε τους Ρώσους στο συν εφτά (15-8).

2ο δεκάλεπτο: Και στα πρώτα λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου η Ρωσική ομάδα ήταν εκείνη που διατήρούσε τον απόλυτο ελεγχο της αναμέτρησης αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρισκόταν σε κακή βραδιά μέχρι στιγμής. Η διαφορά ολοένα και μεγάλωνε για τους Ρώσους και δεν άργησε να αγγίξει ακόμα και τους δέκα πόντους στα μισά της περιόδου. Οι παίκτες του Ντέϊβιν Μπλατ έδειχναν απόλυτα συγκεντρωμένοι τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση σε αντίθεση με τους Έλληνες παίκτες. Στα τελευταία τρία λεπτά όμως το σκηνικό έδειχνε να αλλάζει με τους διεθνείς μας να σηκώνουν κεφάλι ανεβάζοντας την απόδοσή τους με αποτέλεσμασ να ροκανίσουν σιγά σιγά τη διαφορά κλείνοντας έτσι το πρώτο ημίχρονο στο μείον τρία (25-22)


3ο δεκάλεπτο: Καλό ήταν το ξεκίνημα της Ελληνικής ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη κατάφεραν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού των Ρώσων κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή παιρνόντας ακόμα κα μπροστά στο σκορ. Το καλό πρόσωπο της Εθνικής μας δεν κράτησε όμως για πολύ καθώς το φαινόμενο των λαθών έκανε πάλι την εμφάνισή του με αποτέλεσμα η ομάδα του Ντέϊβιντ Μπλατ να ξαναπάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης ανεβάζοντας και την υπέρ της διαφορά με το τρίτο δεκάλεπτο να βρει την "αρκούδα" στο συν έξι (44-38)

4ο δεκάλεπτο: Η κακή απόδοση των διεθνών μας συνεχίστηκε και στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο σε αντίθεση με τους Ρώσους που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο παρκέ. Η Ελληνική ομάδα βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα δίνοντας το δικαίωμα στη Ρωσική ομάδα να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού αλλά και του σκορ. Οι παίκτες του Ντέϊβιντ Μπλατ ήταν μία κλάση πάνω από εμάς ανεβάζοντας συνεχώς το δείκτη του σκορ την ώρα που η Εθνική ομάδα έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο κάνοντας ευκολότερο το έργο των Ρώσων. Η διαφορά δεν άργησε να αγγίξει και πάλι το δηψίφιο νούμερο και το μόνο που κατάφερε η Ελληνική ομάδα είναι να μειώσει στους οχτώ με τη λήξη του παιχνιδιού


Τα δεκάλεπτα: 15-8, 25-22, 44-38, 61-53
Ρωσία (Ντέιβιντ Μπλατ):
Ελλάδα (Παναγιώτης Γιαννάκης):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger
 

Web Page Counter