Google
 

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007

ΚΥΠΡΟΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ


Νέος προπονητής για το ΑΠΟΕΛ

Με τον Αμερικανό με σουηδικό διαβατήριο προπονητή, Τσαρλς Μπάρτον, θα πορευτεί ο Dentalcon ΑΠΟΕΛ τη νέα καλαθοσφαιρική περίοδο. Ο Μπάρτον παλαιότερα κάθισε στον πάγκο του Άρη Θεσσαλονίκης από το Δεκέμβριο του 2003 μέχρι τον Ιούνιο του 2005 ενώ αργότερα δούλεψε και στην ομάδα της Φρανκφούρτης Σκαϊλάινερς.


ΒΟΛΛΕΥ

Νέος προπονητής για την ΑΕΚ

Η νταμπλούχος στην γυναικεία πετόσφαιρα ΑΕΚ συμφώνησε με τον Κύπριο προπονητή Πέτρο Πατσιά ο οποίος ήταν πέρσι στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ


Τετραπλή ενύσχιση για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Τον προγραμματισμό της για την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε ήδη η ομάδα Σάλας ποδοσφαίρου του σωματείου της Ομόνοιας αποκτώντας τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή για να πρωταγωνιστήσει.

Πρόκειται για ένα Γεωργιανό διεθνή ποδοσφαιριστή και άλλους τρεις Κύπριους. Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής είναι ο Ρέζο Ντεβνταριάνι, διεθνής με αρκετές συμμετοχές στην Εθνική Γεωργίας, ενώ οι τρεις συμπατριώτες μας είναι οι Κυριάκος Μαυρουδής και Παναγιώτης Πουργούρης που αγωνίζονταν κατά την περσινή χρονιά στην πρωταθλήτρια ομάδα του Αραράτ, καθώς και ο διεθνής Μανώλη Μανώλη που μέχρι πέρσι φορούσε την φανέλα του Παρνασσού Στροβόλου. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν ακόμη ένα-δυο μεταγραφικές κινήσεις από την τεχνική ηγεσία, ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας στις 6 Αυγούστου, το ρόστερ να είναι ολοκληρωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger
 

Web Page Counter