Google
 

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Ο ΚΟΑ συγχαίρει τον Κυριάκο Ιωάννου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού με την οποία συγχαίρει τον Κυριάκο Ιωάννου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Χρυσή σελίδα για τον Κυπριακό Αθλητισμό έγραψε ο Κυριάκος Ιωάννου με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Οσάκα, στο άλμα εις ύψος και έγινε ο πρώτος Κύπριος αθλητής στίβου που ανεβαίνει στο βάθρο τέτοιας Παγκόσμιας σε ακτινοβολία διοργάνωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή μας για τη νέα Παγκόσμια επιτυχία του. Ο Κυριάκος Ιωάννου με τις λαμπρές επιτυχίες του στους διεθνείς αγωνιστικούς στίβους αποτελεί για μια ακόμη φορά τον καλύτερο Πρεσβευτή του Αθλητισμού μας και της χώρας μας γενικότερα και μας γεμίζουν με ξεχωριστή περηφάνια.

Η επιτυχία του Κυριάκου Ιωάννου αποδεικνύει ακόμη μια φορά τη διαχρονική άνοδο του Κυπριακού Αθλητισμού, λόγω της απλόχερης στήριξης της Πολιτείας. Η στήριξη και βοήθεια του Κυπριακού Οργανισμού προς τον Κυριάκο Ιωάννου είναι δεδομένη και του εύχεται κάθε πρόοδο.

Το Δ.Σ. του ΚΟΑ εύχεται στον Κυριάκο Ιωάννου ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, οι οποίες θα τον καθιερώσουν για καλά στον διεθνή αθλητικό χώρο και που θα αντανακλούν και στον Κυπριακό Αθλητισμό".

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

30 Αυγούστου 2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger
 

Web Page Counter